Trulsamin Home & Crafts

Hem, hus, kaniner, handarbete, familj, studier och allt annat som hör livet till!

Julkort

Publicerad 2010-12-21 10:12:00 i Barnen,

Men helt hopplösa att få till på samma bild.
Här är årets julkort


Och även idag var det jobbigt att få dem på samma bild men ibland lyckades jag...

Huslig!

Publicerad 2010-12-20 21:26:34 i Allmänt,

Nu är jag så där äckligt störande huslig igen!!! Som vanligt när det gäller mig... Står och lägger in sill, ska baka vörtbröd och trilla köttbullar...

Julpyssel

Publicerad 2010-12-19 16:02:00 i Alster,

Jag och Alissa hade kul här i början av månaden och klippte och klistrade en massa. Hon tyckte det var klart roligast att klistra! Hur som helst så blev det massor av små korgar och ett par julgranar. Lite senare blev det också den stora fina stjärnan som hänger på väggen i väntan på att jag ska orka få upp den nån annan stans.

Pärlplattan är min vän!

Publicerad 2010-12-19 11:57:33 i Alster,

Har ni sett min senaste hobby! Ja, så länge jag har barn kommer den nog fortsätta. Jonas blev eld och lågor när han kom hem för han ville också göra. Men jag hade gjort slut på alla svarta och bruna pärlor så han får så snällt vänta tills vi har fixat nya. Alissa är inte sådär fasligt intresserad av att bygga pärlplattor ännu men det var roligt att hälla ut pärlor över hela köket. Så bara så ni vet, en 2-åring är definitivt för liten! Det här är alla som jag gjorde igår! Men nu ska jag ta mig an min julkalendersjal i stället så att jag kommer förbi dag två någon gång! 


Garnvinda

Publicerad 2010-12-01 08:26:00 i Allmänt,

Heter det så?? Jag har köpt massor av ullhärvor (De har ullhärvor här i stan, 200 gram för 20 kronor, kan det bli bättre) och de behöver nystas för att man ska kunna göra någonting med dem. Den första härvan nystade jag utan att ha en garnvinda och det var TRASSLIGT!!! Sen hittade jag den här för 40 kronor på second hand. Helt fantastiskt!!
Här har jag börjat nysta mitt bruna garn. Konstigt nog ser det mer orange ut på kortet. På stolen hänger min haruni och i bakgrunden ser man min nya trådgardin som hänger för balkongdörren.

Om

Min profilbild

Trulsa

Tvåbarnsmamma, sjuksköterskestudent med grandiosa planer på självhushållning och reducerande av kemikalier och annat skräp i mitt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela