Trulsamin Home & Crafts

Hem, hus, kaniner, handarbete, familj, studier och allt annat som hör livet till!

Stickad sjal

Publicerad 2010-09-21 11:21:02 i Alster,

Jag har äntligen efter mycket om och men stickat klart min sjal. Det började med att mina stickor blev för korta och jag var tvungen att köpa nya för att kunna fortsätta sticka och sen kanske jag hade kunnat lägga in ett nystan till i den. Men jag orkade inte mer. Nu ska jag köpa rött och gult garn och göra en till. Jag drömde nämligen om en så fin sjal som var röd med gula kanter och detaljer.Nu är den förvisso i acrylgarn men det kan man väl stå ut med ;)

Pocketblöja

Publicerad 2010-09-09 10:10:25 i Alster,

Jag har sytt en pocketblöja i storlek Medium till Elvira.
Mönstret har jag hittat här: TutuMaFiaYttertyg: Frotté från en slaktad handduk. Innertyg: Fleecefilt från IKEA. Isydd booster: Microfibertrasa från Netto

Buzzador

Publicerad 2010-09-07 18:39:49 i Allmänt,

Jag är en buzzador!
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Vill du också bli en Buzzador?
Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Trulsa_vargmoder): Buzzador


Den här gången ska jag Buzza om Sensodyne tandkräm:
Sensodyne Rapid är en ny tandkräm för dig med ilningar i tänderna. Tack vare en innovativ formula ger den inte bara långvarig lindring av ilningarna vid regelbunden användning - Sensodyne Rapid lindrar också ilningarna på endast 60 sekunder.*

Tyllampa: 5000:-

Publicerad 2010-09-07 18:18:58 i Alster,

Jonas Bohlin heter en designer som gör väldigt fina tyllampor. Dessa kan man köpa för det mycket förmånliga priset av ca: 5000 kronor om man vill ha en taklampa. Vill man ha en bordslampa får man gå upp en tusenlapp. Vill jag ha en kan jag se mig i stjärnorna efter en för så mycket pengar har jag inte ens lagt på alla mina möbler i min lägenhet, det går bara inte att lägga så mycket pengar på en lampa med lite tyll och lite metall.

Istället har jag gjort två egna. Jag hittade två lampor på loppis i helgen. Betalade 5:- styck. Behövde inte ens ta bort den gamla skärmen på dem för den var redan så trasig att den föll bort på plats. Tyllet är vitt hårt tyll som jag köpt på second hand för 10:- Orange tyll i fyra ränder kostade 20:- på second hand för flera meter.

Det här är resultatet och priset? 20:- totalt skulle jag säga, räknar inte kostnaden för orange tyll eftersom det är så lite.Nu är bara frågan den om det inte blir för varmt. Det hade jag inte precis tänkt på. Men jag tror inte det. 25W lampor borde det klara tycket jag. Det här blir våra nya sänglampor.

Nya tygbindor

Publicerad 2010-09-07 18:04:49 i Alster,

Jag har ju inte skrivit överdrivet mycket i bloggen senaste dagarna och det är framförallt för att jag har varit ganska trött plus att jag velat hinna med så mycket som möjligt. Utöver mina syprojekt har jag plöjt igenom en hel del true blood.
Appropå True Blood så har jag gjort några nya bindor. Jag har äntligen fått mina pul-tyget från Mullymuksut, lila, turkos och rosa beställde jag så nu sitter jag på 2 meter pul-tyg och alldeles för lite tid att göra tygbindor på. Jag bytte dessutom till mig några småbitar av fuskmocka av en tjej på sjalbarn, hon fick en bit rosa flanell av mig. Så en av dessa bitar har jag använt till en av bindorna.


Vänster: Turkos Pul från Mullymuksut, orange bommullstyg från IKEA, 1 lager frotté och 1 lager microfibertrasa som kärna. Höger: Rosa pul från Mullymuksut, grå fuskmocka, samma kärna som ovan. Knappar: Bibbis textil. Mönster: Eget

Om

Min profilbild

Trulsa

Tvåbarnsmamma, sjuksköterskestudent med grandiosa planer på självhushållning och reducerande av kemikalier och annat skräp i mitt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela