Trulsamin Home & Crafts

Hem, hus, kaniner, handarbete, familj, studier och allt annat som hör livet till!

Elvira 1 år

Publicerad 2011-05-26 23:47:49 i Barnen,

Idag fyllde Elvira 1 år. Jag har varit tvåbarnsmamma i exakt 1 år! För 1 år sen låg jag på BB och bara längtade hem, undrade varför jag var så dum att jag stannade kvar över natten. Åt min första bit brieost på länge. Bara njöt av min nya lilla bebis. Jag blir tårögd bara jag tänker på det för det är så fantastiskt!

Idag har vi inte gjort någonting speciellt. Min mamma och pappa har varit här och fikat. Alva tittade förbi en liten stund, drack en kopp te och skyndade sen vidare och till sist kom Ulla och Lotta förbi. Jag har bjudit på chokladbollstårta och druckit massor av kaffe. Elvira har fått hur många grattis som helst på sjalbarn och på facebook och dagen har varit allmänt mysig!! 


Här ligger en bebis och är precis på väg ut, bara några timmar kvar innan Elvira tänker gästa vår värld!! 


Efter 3 timmar var hon här, min lilla Elvira! 


Vilken fin storasyster Alissa har blivit. 


2 månader gammal är man fortfarande så liten så...

Hoppen agerade länge sjalvagga, här 3 månader gammal

4 månader och nyfiken på livet!!!

5 månader och dags för julfotot. Det blev inte många bra bilder vill jag lova...
6 månader och nyfiken på världen!

Jul och 7 månader gammal!

8 månader - Min fina familj!
9 månader och den gladaste bebis som finns!!
10 månader
11 månader - De blåaste ögonen i stan!
1 år!!!
Året har gått så fort, jag kan inte förstå att det första året är slut och att mina barn börjar bli så stora... Jag är så otroligt tacksam över mina barn!

Barnvagnsfällan!

Publicerad 2011-05-18 11:34:18 i Allmänt,

Som de flesta som känner oss vet så bär vi omkring på våra barn i bärsjal och bärsele. Jag är så tacksam för dessa bärdon! De underlättar min vardag så extremt mycket. Det är så bra och mysigt att jag känner att jag måste ha ett barn till att bära, jag vill aldrig sluta bära. När mina barn blir stora vill jag ge dem sjalarna som de bars i. 

Min hemlighet? Jag har tre vagnar... En liggvagn som står i förrådet och ALDRIG är använd. Den köpte min mamma till mig på en loppis på sommaren ett år innan Alissa föddes ungefär. Vid det laget hade vi inte ens tänkt på att skaffa barn. Undrar om hon hade någon känsla för att det var på gång, eller var det kanske en önskan. Jag har en stor sittvagn, den vore fantastisk om det inte vore för att den är en vagn. Den är lite kort för benen men den fungerar. Den största fördelen är att man kan köra två barn i den och att den har fullt liggläge. Denna stridsvagn till vagn släpar jag väldigt ofta omkring helt tom. Jag har ett barn på ryggen, ett barn som går bredvid och i vagnen är som höjd en påse med saker till barnen. Men Alissa sover fortfarande på dagen ibland och jag kan OMÖJLIGT bära 25 kg barn samtidigt, antingen får jag bära Alissa eller så får jag bära Elvira, båda går inte...
Jag har dessutom en liten brio sitty. Den används mycket mycket mycket sällan, den står mest där nere i barnvagnsförrådet och står... Jag gillar den inte, den drar snett, den är framåtvänd (och jag gillar inte framåtvända vagnar, även min snart 3 åring sitter vänd bakåt när hon åker vagn, jag vänder inte mina barn framåt)
Jag vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget mer än att berätta hur onödiga mina vagnar är och hur bra mina sjalar är men jag tror ni fattar!

PUL-tyger

Publicerad 2011-05-18 10:07:56 i Till Salu,

Det här är de PUL-tyger jag har hemma för tillfället och som jag kan sy upp på beställning av!

Dalmatinerprickigt, lila hjärtan och röda robotar

Rosa, aprikos, lavendel, turkos. Röd är slut

Loppi.se

Publicerad 2011-05-18 01:33:35 i Allmänt,

Jag är en Buzzador. Jag får uppdrag som innebär att använda tjänster eller produkter och sen recencera och sprida budskapet om dem. Ett av mina senaste uppdrag innebär att jag får en gratis annons och en gratis auktion på loppi.se som är en begagnatsite för barnartiklar.
Så gå gärna in och kolla loppi.se och gå gärna in och bjud på mina blöjor som jag har uppe på auktion ;)

På landet

Publicerad 2011-05-06 20:34:48 i Allmänt,

Då och då är jag ute på landet hos mina föräldrar. Ikväll tog vi en promenad och beskådade bland annat denna skönhet!

Om

Min profilbild

Trulsa

Tvåbarnsmamma, sjuksköterskestudent med grandiosa planer på självhushållning och reducerande av kemikalier och annat skräp i mitt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela