Trulsamin Home & Crafts

Hem, hus, kaniner, handarbete, familj, studier och allt annat som hör livet till!

Överkänslig mot myggbett??

Publicerad 2011-09-27 20:16:23 i Barnen,

Min lilla stora tjej får stora stora bulor och jag börjar misstänka att hon är allergisk mot myggbett och reagerar mot det. Igår var det dagisfotografering och så här såg hon ut:
Tror ni det blir fina dagiskort? En klingon kanske? Eller dotter till killen i the Mask? (alltså inte den med jim carey) 

Förra veckan såg hon likadan ut men med knölen på näsan istället, förra veckan igen hade hon en gigantisk knöl på handen...

Lunginflamation

Publicerad 2011-09-24 19:36:17 i Allmänt,

Jahapp, då har man varit mer eller mindre däckad i flera veckor. Atypisk lunginflamation säger diagnosen och idag är näst sista dagen på antibiotika. Hostar gör jag till tusen men annars går det åt rätt håll.  Det har blivit några projekt under tiden trots sjuka men hittils har jag inte hunnit fotografera. Det kommer snart på bloggen dock

Glasögon från extraoptical.com

Publicerad 2011-09-06 20:32:16 i Allmänt,

Jag surfade runt och hittade extraoptical.com. Där fanns glasögon från 79:- och mitt i natten fick jag för mig att beställa ett par på vinst och förlust, blev det inte bra så kunde jag vara utan de där 79 kronorna. Sen kom det på ytterligare 79 kronor i frakt (oavsett hur många man beställde) Och nu två veckor senare så sitter jag här med mina nya brillor och är skitnöjd!!

Dessutom så visar jag att jag klippt mig med. Men håret behöver garanterat tvättas *himlar med ögonen*

Om

Min profilbild

Trulsa

Tvåbarnsmamma, sjuksköterskestudent med grandiosa planer på självhushållning och reducerande av kemikalier och annat skräp i mitt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela