Trulsamin Home & Crafts

Hem, hus, kaniner, handarbete, familj, studier och allt annat som hör livet till!

Födelsedagar

Publicerad 2010-07-31 11:35:53 i Allmänt,

Den 28:e fyllde jag år. Som vanligt så händer det inget särskilt på min födelsedag och den är för det mesta bara en stor besvikelse. Höjdpunkterna på dagen var att mina föräldrar och min syster kom och fikade och att Jonas kom hem med det wii som jag hade snokat reda på på blocket. Vi bestämde att i stället för att köpa födelsedagspresenter till varandra i år så köper vi en gemensam födelsedagspresent. På kvällen kom Axel och Marlena och spelade lite wii med oss men som vanligt så satt jag med Elvira och gjorde ingenting. Tänk vad trevligt det hade varit om man hade haft en sambo som iallafall hade hittat på någonting för en på ens födelsedag, jag kan ju inte påstå att jag blir särskilt sugen på att hitta på någonting speciellt för honom när han fyller nu den 4e augusti... Han kan väl få rester han med till födelsedagsmiddag...

Idag hade jag planerat att åka till Helsingborgsfestivalen men eftersom jag i efterhand fått veta att sambon skulle jobba hela helgen så tror jag inte att jag orkar åka ner själv med två gnälliga ungar till ett vimlande Helsingborg. Istället ska jag gå ner till kvantum och hämta ut ett paket (Tror det är nya ringsjalen som kommit hit, bilder får ni senare) och till Apoteket och köpa maskmedel till lilla kattungen som jag passar över helgen. Grannen skulle iväg och jag skulle passa hennes hund men hon råkade hitta en kattunge när hon var ute med minimonstrena här i veckan så jag blev med kattunge över helgen också. Det är himla mysigt måste jag påstå och trots att Alissa är helt hopplös och ska bära och krama denna stackars lilla katt konstant så är kattungen glad och sprallig men han föredrar helt klart Elvira som bara ligger och pratar med honom lite då och då och annars sover.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Trulsa

Tvåbarnsmamma, sjuksköterskestudent med grandiosa planer på självhushållning och reducerande av kemikalier och annat skräp i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela