Trulsamin Home & Crafts

Hem, hus, kaniner, handarbete, familj, studier och allt annat som hör livet till!

Gothcon 2011

Publicerad 2011-04-26 11:52:44 i Allmänt,

Vi är mer eller mindre nyhemkomna från Gothcon. 

I år var Alissa hos farmor och vi hade därmed bara med oss Elvira upp. Vi åkte på torsdag eftermiddag och efter halva vägen bestämde sig Elvira för att sätta igång mistluren. Stackars medpassagerare säger jag bara, jag kan koppla bort skriket så mig störde det inte mer än att mitt barn var ledsen, men det är inte så mycket att göra åt när man sitter och kör på motorvägen. Vi stannade hur som helst på första möjliga avfart och det blev bättre efter lite mammanärhet och tutte. 

Väl uppe i Göteborg visar det sig att de dubbelbokat arrangörer för barnrummet. Det gjorde ju ingenting nu eftersom det var underbara Sunniva som var den andra arrangören (samt då våra respektive) 

Det blev inte mycket spelat under helgen, ett rollspelsscenario och så lite kampen om citadellet på lördagsnatten. Däremot blev det mer socialiserande samt butiksrännande och vi kom hem med betydligt mer än vad vi åkt upp med. 

På lördagen satte jag mig och deltog i Sveroks målartävling. 1.5 timme senare och efter att ha ammat Elvira halva tiden som jag målat lämnar jag in min "The bad hatter" och klockan 23.00 vinner jag andra pris för mitt bidrag. Presentkort på 700 kronor i SF bokhandeln! Helt fantastiskt roligt!! Jonas lämnade också in ett bidrag men han kom inte till final ens. Men tack och lov för det då tredjeprisvinnaren vann ett Bezzerwisser och det har vi ju redan två här hemma. 

På söndagen packade vi ihop oss och åkte hem, trötta men glada och när vi kom hem åkte Jonas och hämtade Alissa hos farmor. Allt i allt en mycket lyckad påskhelg! 


The Bad Hatter - Andrapristagare! 


Admiral Anama - God deltagare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Trulsa

Tvåbarnsmamma, sjuksköterskestudent med grandiosa planer på självhushållning och reducerande av kemikalier och annat skräp i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela