Trulsamin Home & Crafts

Hem, hus, kaniner, handarbete, familj, studier och allt annat som hör livet till!

Filmrecensioner

Publicerad 2011-06-25 23:53:22 i Allmänt,

Ikväll har vi sett två ganska dåliga filmer så för er som inte vill bli spoilade så ska ni inte läsa nu!

Monsters

Photobucket

Ailienfilm, hela gränsen mellan Mexico och USA är infekterad av aliens och har varit det senaste 6 åren utan att de kunnat göra nått åt det, Mexicos och USAs militär bombar skiten ur stora chtulhuinsektoider, men resten av världen skiter tydligen i det. Självklart måste alla aliens låta som blåvalar eller kåta elefanter samt ha långa tentakler! Varför folk springer omkring med gasmasker under hela filmen får man ingen förklaring på! Filmen slöar sig fram i ett segt tempo utan att vara jättedålig men det finns ingen twist, inget som gör den egenltligen sevärd och precis innan filmen slutar och huvudpersonerna blir hämtade måste självklart två stora monster först komma till stället och vara ooooh så spännande om de ska upptäcka människorna och sen ha sex med varandra... Det hela slutar med att huvudpersonerna blir kära, pussas och vill inte åka hem! Så, nu har jag spoilat hela filmen för er och det var lika bra så slipper ni lägga pengar på den - Se "District 9" i stället och få en riktigt schysst rulle!!

The planet of the future

Photobucket

Orginaltiteln är "The lost future" och varför de envisas med att översätta en engelsk titel till en annan är över mitt förstånd! Människan har sabbat det rejält, försökt göra sig bättre och på kuppen skapat ett virus som gör folk till grottmän! Jag skulle tippa på att de har lånat maskerna från lord of the ring och återanvänt för så stor skillnad var det inte på grottmännen och uruk hai! Det finns bara en människa kvar som kan läsa och man behöver kunna läsa föra att hitta receptet till botemedlet. Ett botemedel som självklart en girig kille har och inte vill dela med sig av. Ganska förutsägbar film, betydligt bättre än Monster men fortfarande inte sådär särskilt bra. Fungerar jättebra att sitta och sy till...

Kommentarer

Postat av: Cornelia

Publicerad 2011-07-11 06:10:11

Jag måste säga att jag verkligen diggar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

Postat av: Trulsa

Publicerad 2011-07-11 08:20:54

Ja du, det är konstigt, jag ska se vad jag kan göra för att du ska kunna prenumerera :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Trulsa

Tvåbarnsmamma, sjuksköterskestudent med grandiosa planer på självhushållning och reducerande av kemikalier och annat skräp i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela