Trulsamin Home & Crafts

Hem, hus, kaniner, handarbete, familj, studier och allt annat som hör livet till!

Barnvagnsfällan!

Publicerad 2011-05-18 11:34:18 i Allmänt,

Som de flesta som känner oss vet så bär vi omkring på våra barn i bärsjal och bärsele. Jag är så tacksam för dessa bärdon! De underlättar min vardag så extremt mycket. Det är så bra och mysigt att jag känner att jag måste ha ett barn till att bära, jag vill aldrig sluta bära. När mina barn blir stora vill jag ge dem sjalarna som de bars i. 

Min hemlighet? Jag har tre vagnar... En liggvagn som står i förrådet och ALDRIG är använd. Den köpte min mamma till mig på en loppis på sommaren ett år innan Alissa föddes ungefär. Vid det laget hade vi inte ens tänkt på att skaffa barn. Undrar om hon hade någon känsla för att det var på gång, eller var det kanske en önskan. Jag har en stor sittvagn, den vore fantastisk om det inte vore för att den är en vagn. Den är lite kort för benen men den fungerar. Den största fördelen är att man kan köra två barn i den och att den har fullt liggläge. Denna stridsvagn till vagn släpar jag väldigt ofta omkring helt tom. Jag har ett barn på ryggen, ett barn som går bredvid och i vagnen är som höjd en påse med saker till barnen. Men Alissa sover fortfarande på dagen ibland och jag kan OMÖJLIGT bära 25 kg barn samtidigt, antingen får jag bära Alissa eller så får jag bära Elvira, båda går inte...
Jag har dessutom en liten brio sitty. Den används mycket mycket mycket sällan, den står mest där nere i barnvagnsförrådet och står... Jag gillar den inte, den drar snett, den är framåtvänd (och jag gillar inte framåtvända vagnar, även min snart 3 åring sitter vänd bakåt när hon åker vagn, jag vänder inte mina barn framåt)
Jag vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget mer än att berätta hur onödiga mina vagnar är och hur bra mina sjalar är men jag tror ni fattar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Trulsa

Tvåbarnsmamma, sjuksköterskestudent med grandiosa planer på självhushållning och reducerande av kemikalier och annat skräp i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela