Trulsamin Home & Crafts

Hem, hus, kaniner, handarbete, familj, studier och allt annat som hör livet till!

Spelkonvent

Publicerad 2013-09-03 10:23:00 i Brädspel, Konvent,

I helgen så hade vi spelkonvent igen. Vi har det en eller ett par gånger per år i föreningen och som vanligt så är det lika trevligt... Den stora skillnaden var väl att den här gången var barnen med. 

På fredagen höll båda sig uppe och hängde med ändra tills vi åkte hem sent på kvällen. Dagen efter var det två trötta tjejer men de hängde ändå i hela dagen och en bra bit in på kvällen men när klockan närmade sig åtta och de mest gnällde tyckte jag att det var dags för åtminstone lilla tjejen att sova, stora orkar bättre trots att hon är trött. Så E sövdes under en del protester i ett annat rum (det var ju roligt att vara där, inte kan man sova då) och sen höll vi på in på sena natten. A lyckades hålla sig vaken lite längre än lillasyster men till slut vann John Blund ändå... 
 
 
Många brädspel blev det, på fredagen körde vi citadels på max antal spelare, ett hysteriskt parti om jag får säga det själv. Ett annat gäng satte igång och spelade Chaos in the old world, ett spel som sen spelades många gånger under konventet. Det blev även en hel del 7 wonders, ett av mina klara favoritspel, lite flux och castle panic och lite race for tha galaxy. Några spelade ett intressant spel, arcanum, som använder en tarotlek och vi spelade en omgång Arkam Horror. Till syvende och sist spelade vi en omgång battlestar galactica, ytterligare ett av mina favoritspel mestadels på grund av sin mekanik men även pga att jag gillar bsg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Trulsa

Tvåbarnsmamma, sjuksköterskestudent med grandiosa planer på självhushållning och reducerande av kemikalier och annat skräp i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela